Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 265 kJ / 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,38 g |
Tuky | 34,77 g |
Vláknina | 29,20 g |
Cholesterol | 28 mg |
Sodík | 676 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 28,34 g |
Postup přípravy
cibuli.Přidáme hlívu, sterilovanou zeleninu i s nálevem, koření (dáme do kulatého sítka), sůl a podlijeme vodou
dle potřeby. Krok 2: Dusíme do změknutí hlívy. Vyndáme koření a pak zahustíme moukou rozmíchanou ve šlehačce.
Provaříme. Dochutíme octem a cukrem. Krok 3: Servírujeme s houskovým knedlíkem.
Zveřejněno 29. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlíva na způsob svíčkové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gjWl
Moje poznámka
Hlíva na způsob svíčkové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gjWl
Nejnovější recepty
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 1 hodinou
Ajvar z paprik
Přidáno před 1 hodinou
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno před 5 hodinami
Řecký salát z okurek
Přidáno před 8 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 13 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno 20. 7. 2025 15:37:49
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová směs na topinky
Tom_Krupa před 41 minutami
Broskvové řezy s pudinkem
danusepet před 1 hodinou
Uzená polévka s houbami a krupicovými nudlemi
Jan Nemec před 2 hodinami
Citronová poleva 2
EvaEva80 před 3 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 3 hodinami
Bramborový guláš na špeku s houbami
Krajanekcestovatel před 4 hodinami
Rajská polévka II.
Kajkajak před 5 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
veronika_straka před 7 hodinami
Budapešťská pomazánka
83spacir před 7 hodinami
Tématické fráze:
svíčková z hlívy ústřičné,
hlíva ústřičná svíčková,
svickova zhlivy ustricne,
hlíva recepty,
hlíva se svíčkocou,
recept hliva na svíčkovou,
hlíva-recepty
Suroviny:
hlíva ústřičná,
špek,
cibule,
máslo,
tymián,
sůl,
šlehačka,
směs zeleninová pod svíčkovou,
mouka,
cukr
Komentáře (5)