Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slaná palačinka na mexický způsob

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Stana_K Stana_K

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 329 kJ /
796 kcal
Bílkoviny61,21 g
Tuky18,49 g
Vláknina5,80 g
Cholesterol 334 mg
Sodík 292 mg
Sůl0,61 g
Sacharidy93,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Veškeré ingredience na palačinkové těsto smícháme dohromady a osmahneme zlehka na pánvi. Krok 2: Náplň: vepřové maso omyjeme, pokrájíme na kostičky a dáme osmahnout na oleji.
Jakmile bude vepřové maso měkké, přidáme kukuřici, za chvilinku žampiony a nakonec fazole. Osolíme. Jakmile je všechno měkkounké, zalijeme podle chuti sladkou chilli omáčkou, přidáme lehce i lžíci protlaku, lehce pocukrujeme (stačí půl lžičky či podle chuti). Krok 3: Palačinku poté naplníme touto náplní a ozdobíme.

Zveřejněno 8. 7. 2018

Poznámka autorky Stana_K

Přítel těchto palačinek snědl několik za sebou...

Dobrou chuť :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1l2V

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1l2V

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Mne se receptík docela líbí,ale vepřová plec si myslím,že pěkné dlouho trvá než změkne;-)není to maso na minutku,pravda v receptu není napsáno,že je to hned;-)

Hmm, to by mi chutnalo :-) :yes:

Jana Dorazinová-Remková: přítel mi to snědl hned a pustil se okamžitě do druhé :-D

Tématické fráze:
veprove na mexicky zpusob, slaná palačinka, slana palacinka s fazolemi, vepřové s fazolemi na mexický způsob, vepřové maso ve slané palačince, recept na slanou palacinku

Suroviny:
vejce, mléko, mouka, sůl, tymián, pepř, maso vepřové, žampióny, fazole, kukuřice, omáčka chilli sladká, protlak rajčatový, cukr, olej, sůl

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu