Kokosky - kokosové kuličky
Nejrychlejší a zdravější verze kokosek jen ze 3 surovin vás nadchne. Jednoduše vše společně rozmixujete na tvárné těsto a tvarujete kuličky, do kterých můžete zapíchnout mandli na ozdobu. Tyhle kuličky se hodí připravit kdykoliv, když vás honí mlsná.
Suroviny pro 20 kusů
20kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 422 kJ / 1 535 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,60 g |
| Tuky | 118,80 g |
| Vláknina | 13,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 44 mg |
| Sůl | 0,08 g |
| Sacharidy | 81,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kokosky - kokosové kuličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gqz5
Moje poznámka
Kokosky - kokosové kuličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gqz5
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 1 hodinou
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 3 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 14 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 16 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 17 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 18 hodinami
Tématické fráze:
bezlepkové kokosové kuličky,
kokosove kulicky,
kokosové kuličky s agáve sirupem,
cukrovi kulicky z kokosek,
kuličky z kokosek,
kokosové kuličky bezlepkové,
recept kokosove kulicky v troubě
Suroviny:
kokos strouhaný,
oříšky kešu,
sirup agávový,
mandle loupané
Komentáře (8)
Přiznám se, že já kuličky připravuji maximálně týden dopředu, jelikož by mi je doma snědli.
Kdybych je opravdu dělala na Vánoce, tak asi ne dopředu, aby se rozležely, ale naopak na poslední chvíli, je to tak?
Jak dlouho by mohly vydržet?
Když dám jako sladidlo med, tak stejné množství jako agávového sirupu?
A hlavně se chci zeptat, jak moc mixujete ořechy? Opravdu až na kaši? Když jsem takto zkoušela mixovat mandle, vznikla divná hmota.
Moc děkuji za odpovědi.