Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 626 kJ / 867 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,25 g |
Tuky | 9,09 g |
Vláknina | 31,80 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 233 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 163,06 g |
Postup přípravy
Hmotu natlačíme do vodou vypláchnutých mištičiek alebo širších pohárov a dáme aspoň na 8 hodín do chladničky. Krok 4: Potom vyklopíme na tanieriky (pre lepšie vyklopenie obídeme opatrne nožom dookola). Krok 5: Jogurt premiešame s limetkovou šťavou a polejeme koláčiky. Med môžeme pridať, ale nemusíme, je to sladké aj tak.
Zveřejněno 8. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkovo-švestkovo-mrkvový koláček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VGZB
Moje poznámka
Jablkovo-švestkovo-mrkvový koláček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VGZB
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno před 9 hodinami
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno 26. 7. 2025 18:15:55
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka z mléka
LusiPa před 8 hodinami
Rybízová marmeláda do 10 minut
8181bartova před 8 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 9 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Kajkajak před 10 hodinami
Zapečený hermelínový chleba z horkovzdušné fritézy
tara23 před 10 hodinami
Topinky se salámovou směsí
jurcova1990 před 10 hodinami
Těstovinový salát se sušenými rajčaty, chorizem a bazalkou
Jan Nemec před 11 hodinami
Krkovička z trouby
EvaEvaEva před 11 hodinami
Voňavý bylinkový králík s bílým vínkem
Jan Nemec před 11 hodinami
Suroviny:
mrkev,
jablko,
švestky sušené,
ořechy,
koření do perníku,
jogurt,
šťáva limetková,
med
Komentáře (3)