Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 341 kJ / 559 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,01 g |
Tuky | 4,51 g |
Vláknina | 61,71 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 61,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémová polévka z kořenové zeleniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7ZwB
Moje poznámka
Krémová polévka z kořenové zeleniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7ZwB
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 50 minutami
Bábovka...
Marcela0123 před 53 minutami
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
polévka z kořenové zeleniny,
zeleninová polévka,
zeleninová krémová polévka,
zeleninové krémové polévky,
krémová zeleninová polévka,
kremove polevky,
polévka z pečené kořenové zeleniny,
recepty zeleninová polévka,
recept polévka z kořenové zeleniny,
zeleninové polevka,
zeleninová polévka krémová,
krémová zeleninová polévka z brambor a kořenové zeleniny,
zeleninová polévka z na kořenové zelenině,
recepty polévka z kořenové zeleniny
Suroviny:
petržel,
mrkev,
celer,
cibule,
olej,
víno bílé,
pepř,
sůl,
paprika sušená sladká
Komentáře (2)