Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 049 kJ / 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,10 g |
Tuky | 13,38 g |
Vláknina | 1,04 g |
Cholesterol | 59 mg |
Sodík | 215 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 2,98 g |
Postup přípravy
Petrželku nasekáme na super jemno, nejlépe mandolínou. Krok 2: V misce smícháme maso s petrželkou, osolíme, opepříme, cákneme trochu olivového oleje, trochu dijonské hořčice. Důkladně promícháme. Necháme tak 15 minut odležet. Krok 3: Podáváme na topinkách jen velmi střídmě očesnekovaných, česnek by neměl být dominantní chuť.
Zveřejněno 10. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Úplně jiný tatarák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pAmV
Moje poznámka
Úplně jiný tatarák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pAmV
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 20 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 19 minutami
Výborné lasagne
Hansenka před 26 minutami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 27 minutami
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 36 minutami
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 51 minutami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 1 hodinou
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Míša řezy
Alena Kovarova před 1 hodinou
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 2 hodinami
Tématické fráze:
vhodné maso na tatarák,
rcp tatarák hovezí
Suroviny:
maso hovězí,
petrželka,
olej olivový,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř,
topinka
Komentáře (10)
Klasicky tatarak je stale ten francouzsky, hodne podobny tomu ceskemu.
Jj, rcp už je takřka stejný jako ve většině Evropy
Eja57:
S tím chrástem vyzkouším