Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 049 kJ / 251 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,10 g |
| Tuky | 13,38 g |
| Vláknina | 1,04 g |
| Cholesterol | 59 mg |
| Sodík | 215 mg |
| Sůl | 0,49 g |
| Sacharidy | 2,98 g |
Postup přípravy
Petrželku nasekáme na super jemno, nejlépe mandolínou. Krok 2: V misce smícháme maso s petrželkou, osolíme, opepříme, cákneme trochu olivového oleje, trochu dijonské hořčice. Důkladně promícháme. Necháme tak 15 minut odležet. Krok 3: Podáváme na topinkách jen velmi střídmě očesnekovaných, česnek by neměl být dominantní chuť.
Zveřejněno 10. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Úplně jiný tatarák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pAmV
Moje poznámka
Úplně jiný tatarák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pAmV
Nejnovější recepty
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 9 hodinami
Trhaná krkovice
Přidáno před 9 hodinami
Hráškový krém bez mouky se smetanou a křupavou slaninou
Přidáno před 10 hodinami
Plněná kuřecí kapsa broskví, šunkou a sýrem a sosík
Přidáno před 11 hodinami
Podzimní skořicové rolky s krémem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
JanaPav před 9 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petraska před 10 hodinami
Maminčina ořechová bábovka
Priserka před 11 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
sab.pol@ před 11 hodinami
Domácí houstičky
Vratis před 11 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
Jandulka18 před 12 hodinami
Piškotový svítek do polévky
Kajkajak před 12 hodinami
Salátový losos
Kajkajak před 12 hodinami
Nejsilnější zeleninový vývar
Kajkajak před 12 hodinami
Bublanina
pesskecupem před 12 hodinami
Tématické fráze:
vhodné maso na tatarák,
rcp tatarák hovezí
Suroviny:
maso hovězí,
petrželka,
olej olivový,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř,
topinka
Komentáře (11)
Klasicky tatarak je stale ten francouzsky, hodne podobny tomu ceskemu.
Jj, rcp už je takřka stejný jako ve většině Evropy
Eja57:
S tím chrástem vyzkouším