Postup přípravy
Krok 1: Mleté maso ochutíme soli a pepřem jak kdo má rád. Nedávám mletou papriku ta se ráda připaluje a červená. Z mletého masa uděláme tvar dle výše uvedené fotografie.
Krok 2: Vezmeme hrneček nebo sklenici bez ouška a vmačknem ho do připraveného mletého masa a vytvoříme důlek. Ten naplníme houbami. Poté maso obalíme v anglickou slaninou, zasypeme strouhaným sýrem, na ozdobu ještě dáme chilli papričky a grilujeme
Zveřejněno 6. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté maso v anglickém kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LVBX
Moje poznámka
Mleté maso v anglickém kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LVBX
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 18 minutami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 14 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 19 minutami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 38 minutami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 10 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 10 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 11 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 13 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 13 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 14 hodinami
Tématické fráze:
mleté maso recepty,
mleté maso v kabátku,
mleté maso ve slaninovém kabátku,
recepty z mletého masa,
jak ochutíme mlete maso,
roláda z mletého masa v kabátku,
mleté maso s chilli a slaninou,
recepty na mleté maso,
recepty mleté maso obrázky,
mleté maso
Suroviny:
maso mleté,
slanina anglická,
houby,
sýr,
chilli paprika čerstvá
Komentáře (2)