Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté maso v kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpmr
Moje poznámka
Mleté maso v kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpmr
Nejnovější recepty
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno 10. 7. 2025 09:00:02
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno 10. 7. 2025 06:47:32
Plněné sladké broskve
Přidáno 10. 7. 2025 06:08:01
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno 9. 7. 2025 13:14:56
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na tymiánu
Jan Nemec před 37 minutami
Cukeťák II
xSarka před 1 hodinou
Uzená zelňačka
Vašek před 2 hodinami
TOP Banánový chlebík
danila před 2 hodinami
Kuřecí maso na kari s kokosovým mlékem a rýží
Sally.K51 před 2 hodinami
Masové kuličky na kedlubnách
Liduš před 2 hodinami
Nepečené kokosové košíčky s čerstvým ovocem
Amphibian před 6 hodinami
Borůvkový koláč z Borovan pro domácí pekárnu
Lidolenka před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cinderka před 18 hodinami
Citrónové muffiny
terezakrejzarova před 20 hodinami
Tématické fráze:
mleté maso recepty,
recepty z mletého masa,
mlete maso,
mleté maso jinak,
mleté maso v šunce,
co k obědu z mletého masa,
recept z mletého masa,
mlete maso recept,
recepty s mletým masem,
recept mleté maso,
recepty mleté maso,
mlete maso zabalene v sunce,
mleté maso zabalené ve slanině,
mlete maso zabalene v anglicke,
co udělat z mletého masa,
neco dobrého k obedu,
co o vikendu k obedu,
co z mleteho masa k obedu,
recepty z mleteho massa,
mleté maso k obědu
Suroviny:
maso vepřové mleté,
sůl,
pepř,
česnek,
koření na mleté maso,
slanina anglická,
šlehačka,
sýr strouhaný,
brambory
Komentáře (17)
K té míchané mleté - tam je převážně bok a tučné odřezky + hovězí, takže výsledné jídlo bývá pak velmi mastné a ne vždy, nás to mile potěší