Mleté maso v kabátku

pbarva Kuchař:

Doba přípravy: 60 minut PT1H00M 4 porce Mleté maso 16 názorů

513

Suroviny

mleté vepřové maso - lepší je jen plec
sůl
pepř
česnek
koření na mletá masa
anglická slanina šunka od kosti nebo něco podobného
šlehačka
strouhaný tvrdý sýr
brambory
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Mleté maso smícháme s kořením a řádně promícháme.Z hmoty tvoříme válečky a balíme do zvolené uzeniny (já měl šunku, anglickou slaninu a bůčkovou roládu).

  2. Na trošičku pomaštěné dno zapékací mísy skládáme brambory na to zabalené válečky, opět brambory, zasypeme strouhaným sýrem, zalijeme šlehačkou a dáme péci asi na 45 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 23 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Mleté maso v kabátku

  • sweetie321 sweetie321

  • renca31 renca31

    tak to je moc krásně vypadající jídlo,dnes to vaříme k večeři,,,,:-))

    Odpovědět

  • mirca75 mirca75

    Pbarva:-), to vypadá dobře, to by u nás mohlo projít....:-p. Ty válečky jsou dobrá změna oproti klasickým plátkům a ten mix slanin, tomu určitě dodá šmrnc. Takže ukládám a vyzkouším:-).
    K té míchané mleté - tam je převážně bok a tučné odřezky + hovězí, takže výsledné jídlo bývá pak velmi mastné a ne vždy, nás to mile potěší:-/.

    Odpovědět

  • pbarva pbarva(autor receptu)

    Andulinko, jistě , maso pustilo šťávu proto, že v mletém mase směsném je i bůček. Nechci se chlubit, ale zabalené maso jsem měl během 15 minut, čas uváděný je pouze orientační, podle šikovnosti lidí, psal jsem to podle sebe a opravdu se vás nechci nijak dotknout nebo vás podceňovat. Jinak jsem opravdu rád, že chutnalo, děkuji.

    Odpovědět

  • Andulinka Andulinka

    Tak jsem dneska upekla k obědu. Maso pustilo hooodně omastku:-S (měla jsem směs vepřového a hovězího - mohlo to být tím?:-// ), ale manžel si pochutnal a ještě si dal nášup.:-) No a já se trošku zlobila kv. času - skoro hodinu trvala příprava před samotným pečením, což byla další hoďka. Tak pokud nejsem tak děsně pomalá, doporučuju upřesnit čas přípravy.;-) Jinak jsem rozhodně nedělala naposledy (ale příště použiju tu plec:-8).

    Odpovědět

  • pbarva pbarva(autor receptu)

    Papaja, dobrý den, celou dobu peču pod poklicí až do konce.

    Odpovědět

  • papaja papaja(neregistrovaná)

    Dobrý den, mám dotaz. Pečete hned od začátku odkryté? To mleté je potom spíš podušené, než opečené, že? Díky.

    Odpovědět

  • Madlenka1 Madlenka1

  • djany djany

    mňam :yes:

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

  • Bibinka Bibinka

    Pbarvo, to vůbec není špatné a tak ti běží 7.bod:yes:

    Odpovědět

  • RuzenkaP RuzenkaP

    jo jo určitě skusím:-D:yes:

    Odpovědět

  • Andulinka Andulinka

    To vypadá senzačně!:-p A já už konečně vím, co bude o víkendu k obědu.:-) Posílám bodík.:yes:

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    Jani,píše tam..z mletého masa udělat válečky a ....;-):-D:yes:

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Tak to by mohlo být skvělé.. Kolikrát fakt nevím, co s mletým masem;-):yes:

    Odpovědět

1 2

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: mleté maso v šunce co k obědu z mletého masa mleté maso recepty mleté maso jinak mlete maso neco dobrého k obedu co o vikendu k obedu co z mleteho masa k obedu recepty z mleteho massa mleté maso k obědu mleté maso zabalené ve slanině maso k obědu bůček v kabátku recepty k obedu co k obědu na víkend mletá masa mlete zabalene v zeli vajíčka zabalené v mletém veprove valecky ve slaninovem kabatku neco z mleteho masa

Zapomněl/a jsem heslo