Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 751 kJ / 897 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,50 g |
Tuky | 76,50 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 37,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Studená jahodová polévka, mňamka kterou dělávala mamka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v12n
Moje poznámka
Studená jahodová polévka, mňamka kterou dělávala mamka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v12n
Nejnovější recepty
Domácí libečková sůl
Přidáno před 2 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 6 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 6 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 7 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 7 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 2 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 6 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 6 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 8 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 19 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 21 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 21 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 22 hodinami
Tématické fráze:
ovocná kahuda
Suroviny:
jahody,
smetana ke šlehání,
sladidlo
Komentáře (14)
S těmi názvy je to občas zmatek i zábava. Naposledy jsem se takhle bavila s kolegyní o pečánkách a pak jsme došly k tomu, že já mluvím o chlebu obaleném ve vajíčku a osmaženém, ona o pokrmu z brambor.
V sezoně si občas taky připravím, podle oka bez vážení a měření
Jestli nevadí, přidávám foto.
Proč pa ta nostalgie, he?
V sezonu toto míváme denně
Pravda, někdy i bez šlehačky, leč to už patrně není ta pravá polévka, že