Tahini chleba - sezamový chleba bez mouky

5jideldenne Kuchařka: 5jideldenne

Doba přípravy: 15 plus 40 min. pečení 15 porcí Slané pečivo 0 názorů

Suroviny

1/2 hrnku tahini pasty
7 vajec od šťastných slepiček
3 PL psyllia
2 PL dýňových semínek
2 PL lněné mouky
1 PL slunečnicových semínek
sůl
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Předehřejeme troubu na 180 stupňů.

  2. Metličkou vymícháme 7 vajec společně s tahini pastou.

  3. Ke směsi přidáme ostaní ingredience a vymícháme hladké těsto, které necháme 5 minut odpočinout.

  4. Těstem plníme silikonovou formu (není nutné vymazávat) a pečeme cca 40 minut při 180 stupních.

  5. Po upečení chleba vyklopíme a necháme vychladnout.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 14 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tahini chleba - sezamový chleba bez mouky

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo