Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 891 kJ / 930 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,88 g |
| Tuky | 102,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 319 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zlatý lín na bylinkách s citrónovou trávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOMR
Moje poznámka
Zlatý lín na bylinkách s citrónovou trávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOMR
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 6 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 6 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 6 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 7 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 8 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 8 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 9 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 9 hodinami
Tématické fráze:
lín recepty,
lín obecný recepty,
lín recept,
recept lín,
recepty lín,
recepty ryby lin,
lín zlatý,
recept na lína,
lín obecný recept,
recept ryba lin,
očištění lína,
ryba lin recept,
lín recepty trouba,
recepty na lina,
ryba lín,
zlatý lín,
lín,
jak očistit lína obecneho,
lín obecný,
lín na bylinkách
Suroviny:
lín,
tymián čerstvý,
rozmarýn čerstvý,
šťáva limetková,
máslo,
mouka hladká,
koření indické,
sůl,
tráva citronová
Komentáře (27)
+
krásný receptík, jen mít tu rybku
p.s.vaření je pro mě odreagování od pracovního stresu