Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 387 kJ / 93 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trottole s hříbkovo-parmezánovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RN4L
Moje poznámka
Trottole s hříbkovo-parmezánovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RN4L
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvové minikoláčky s povidly
Mici76@seznam.cz před 1 hodinou
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 8 hodinami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 10 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 10 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 10 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 10 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 10 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 11 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 11 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 12 hodinami
Tématické fráze:
hřibkovo sýrová omáčka,
trotole
Suroviny:
těstoviny,
houba hřib,
cibule šalotka,
máslo,
tymián,
sůl,
pepř,
sýr parmazán strouhaný,
smetana na vaření
Komentáře (14)
I bych vyměnila Tvoje krásné foto za svoje, ale za a) to neumím a za b) jsou to jiné těstoviny i jiné houbičky
Je to hodně o kvalitě těstovin - tyhle Pastificio dei Campi jsem objevila náhodou a jsou to opravdu nejlepší sušené těstoviny, které jsem kdy jedla - i jen tak ochutnat uvařené jsou moc dobré. Vyrábějí i různé jiné tvary, všechno je jen tvrdá pšenice...