Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Na sosu z upečeného bůčku a kotlet orestujeme na velké pánvi uvařené gnocchi a pokrájené upečené maso. Zamícháme, osolíme podle potřeby a nakonec vmícháme červené zelí. Vše znovu promícháme a podáváme.
Zveřejněno 10. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Restované gnocchi s červeným zelím a bůčkem (aneb "CDD")
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AVGp
Moje poznámka
Restované gnocchi s červeným zelím a bůčkem (aneb "CDD")
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AVGp
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 9 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 2 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 5 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 5 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 5 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 5 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 6 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 6 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 7 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 8 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 8 hodinami
Tématické fráze:
recepty z jedné pánve,
recepty s červeným zelím,
restované zelí recept,
restované zelí
Suroviny:
gnocchi,
paprika sušená uzená,
bůček vepřový,
kotleta,
zelí červené,
cibule,
libeček,
sůl
Komentáře (17)
Moderátorky nás asi brzy zaženou klackem jinam s naším CDD
Jj, CDD je hafo...
...a nejen pro masožraffce, že
Cíleně vařívám větší množství obyčejné krupice, abych si posléze dal zbytek po studenu s ovocným přelivem
Když už byl vzpomenut guláš... Naschvál dělávám více šťávy (omáčky) než se sní, že abych si s ní později dal bramborovou kaši! No, taky strašná dobrota
Někde jsem nedávno viděla recept ( někomu zůstal guláš, uvařil bramborovou kaši, přikryl kaší, zapekl a vzniklo nové výborné jídlo)- "CDD".
No, na druhou stranu autorka nic nepředstírá a je fér hodnotit pozitivně ono "CDD", že
(furt říkám, že CDD by měla být sólo kategorie
Ten "(viz předešlý recept)" z bodu 2 bude patrně tentok, že: https://www.toprecepty.cz/recept/61408-bucek-s-kot...