Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 255 kJ / 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,36 g |
Tuky | 51,74 g |
Vláknina | 33,10 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 419 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 37,19 g |
Postup přípravy
Krok 1: Očištěné houby pokrájíme velmi nadrobno, podusíme na oleji doměkka, osolíme, opepříme, přidáme žloutky a mícháme do zhoustnutí. Houbovou směs necháme vychladnout, do vychladlé přidáme kečup a hořčici, podle potřeby dosolíme a případně připepříme.
Krok 2: Chleba opečeme na oleji nebo v topinkovači a potřeme česnekem. Navršíme houbovou směs a ozdobíme zeleninou – kolečky rajčete, okurky apod. Podáváme se zeleninovým salátem.
Zveřejněno 14. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý "tatarák" z hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3AzO
Moje poznámka
Jednoduchý "tatarák" z hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3AzO
Nejnovější recepty
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno před 4 hodinami
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Smažený řízek podle babičky jednoho šéfkuchaře
Přidáno před 5 hodinami
Domácí třešňový sirup
Přidáno před 5 hodinami
Kynuté knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Květákové kari s brokolicí, paprikami a baby špenátem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tuňáková pomazánka s tvarohem
Sahula před 2 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Sahula před 2 hodinami
Tuňáková pomazánka se sušenými rajčaty
Sahula před 2 hodinami
Vepřové výpečky na černém pivu
Sahula před 2 hodinami
BeBe střecha s banánem
Majavcelicka před 5 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Jakubka před 5 hodinami
Jihočeská kulajda
poirotka před 6 hodinami
Kuřecí špalíčky na divoko
poirotka před 6 hodinami
Tvarohový koláč s borůvkami
marsa.marsa před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty z hub,
jednoduchy recept z hub,
tatarák z hub
Suroviny:
houby,
žloutek,
pepř,
olej,
kečup sladký,
hořčice,
protlak rajčatový,
topinka
Komentáře (4)