Jednoduchý "tatarák" z hub

MamlajdaD Kuchařka: MamlajdaD

Houby 3 názory

Suroviny

500 g hub
2 žloutky
sůl a pepř
3 lžíce oleje
1 lžíce kečupu
1 lžíce hořčice
120 g rajčatového protlaku
pečivo a česnek na topinky
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Očištěné houby pokrájíme velmi nadrobno, podusíme na oleji doměkka, osolíme, opepříme, přidáme žloutky a mícháme do zhoustnutí. Houbovou směs necháme vychladnout, do vychladlé přidáme kečup a hořčici, podle potřeby dosolíme a případně připepříme.

  2. Chleba opečeme na oleji nebo v topinkovači a potřeme česnekem. Navršíme houbovou směs a ozdobíme zeleninou – kolečky rajčete, okurky apod. Podáváme se zeleninovým salátem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Jednoduchý "tatarák" z hub

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    MamlajdaD: ;-):-K

    Odpovědět

  • MamlajdaD MamlajdaD(autorka receptu)

    tejaja (moderátorka): Terezko, to je paráda, nejenom fotka, ale celý fotopostup! Moc děkuji za vyzkoušení receptu a jsem opravdu ráda, že ti to chutnalo. A jsem ještě jinak ráda, a to proto, že já nemám možnost si z houbiček cokoliv sama udělat a vyfotit, houbičky už se mnou nekamarádí. ;-( Ještě, že jsi tak moc hodná a přidáš mi ty tvoje krásné fotky! ;-):-D Mám moc velkou radost a za vyzkoušení :yes::-K i za fotografie <3:yes: ti na sto tisíckrát děkuji! :-K:yes: Opravdový dík a zdravím!:-K:-K

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Práve dojedené a je to výborné. Použila som jesennú klasiku - podpňovky (václavky). ;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: tatarák z hub

Zapomněl/a jsem heslo