Čokoládová pěna (velice jednoduchý recept)
Sváteční dezert z lehounké pěny plný čokolády vám zlepší náladu na celý den. Jeho příprava je velmi jednoduchá a nenáročná, zcela jistě stojí zato si jí vyzkoušet.
Suroviny pro 10 porcí
10porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 783 kJ / 3 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,30 g |
Tuky | 204,54 g |
Vláknina | 17,00 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 601 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 278,50 g |
Postup přípravy
Nádobu po vychladnutí směsi dáme přes noc do ledničky. Krok 6: Na závěr můžete posypat pěnu holandským kakaem.
Zveřejněno 13. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoládová pěna (velice jednoduchý recept)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4XW2
Moje poznámka
Čokoládová pěna (velice jednoduchý recept)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4XW2
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 5 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 5 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 14 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 5 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 7 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 8 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 8 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 10 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 11 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 11 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 13 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 13 hodinami
Tématické fráze:
čokoládová pěna,
cokoladova pena video recept,
čokoládová pěna recept,
čokoládová pěna se salkem
Suroviny:
čokoláda,
mléko,
smetana ke šlehání,
salko,
cukr,
kakao holandské,
želatina
Komentáře (4)