Čokoládová pěna (velice jednoduchý recept)
Sváteční dezert z lehounké pěny plný čokolády vám zlepší náladu na celý den. Jeho příprava je velmi jednoduchá a nenáročná, zcela jistě stojí zato si jí vyzkoušet.
Suroviny pro 10 porcí
10porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 783 kJ / 3 294 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,30 g |
| Tuky | 204,54 g |
| Vláknina | 17,00 g |
| Cholesterol | 480 mg |
| Sodík | 601 mg |
| Sůl | 1,42 g |
| Sacharidy | 278,50 g |
Postup přípravy
Nádobu po vychladnutí směsi dáme přes noc do ledničky. Krok 6: Na závěr můžete posypat pěnu holandským kakaem.
Zveřejněno 13. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoládová pěna (velice jednoduchý recept)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4XW2
Moje poznámka
Čokoládová pěna (velice jednoduchý recept)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4XW2
Nejnovější recepty
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 16 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 21 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kvasové krekry se sezamem
janatka před 2 minutami
Zdravé cottage lívance
janatka před 24 minutami
Žitný chléb
janatka před 32 minutami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
[email protected] před 36 minutami
Pomazánka z pohanky
janatka před 41 minutami
Polévka z hlávkového zelí
Vasek93 před 46 minutami
Šunkofleky II
Valis před 54 minutami
Šunkofleky s bazalkou
Valis před 54 minutami
Nejlepší marokánky
KrisZaezemi před 2 hodinami
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
kaaackaaa před 3 hodinami
Tématické fráze:
čokoládová pěna,
cokoladova pena video recept,
čokoládová pěna recept,
čokoládová pěna se salkem
Suroviny:
čokoláda,
mléko,
smetana ke šlehání,
salko,
cukr,
kakao holandské,
želatina
Komentáře (4)