Čokoládová pěna (velice jednoduchý recept)
Sváteční dezert z lehounké pěny plný čokolády vám zlepší náladu na celý den. Jeho příprava je velmi jednoduchá a nenáročná, zcela jistě stojí zato si jí vyzkoušet.
Suroviny pro 10 porcí
10porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 783 kJ / 3 294 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,30 g |
| Tuky | 204,54 g |
| Vláknina | 17,00 g |
| Cholesterol | 480 mg |
| Sodík | 601 mg |
| Sůl | 1,42 g |
| Sacharidy | 278,50 g |
Postup přípravy
Nádobu po vychladnutí směsi dáme přes noc do ledničky. Krok 6: Na závěr můžete posypat pěnu holandským kakaem.
Zveřejněno 13. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoládová pěna (velice jednoduchý recept)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4XW2
Moje poznámka
Čokoládová pěna (velice jednoduchý recept)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4XW2
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 15 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 20 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 5 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 7 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 7 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 7 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 7 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 8 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 8 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 9 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 9 hodinami
Tématické fráze:
čokoládová pěna,
cokoladova pena video recept,
čokoládová pěna recept,
čokoládová pěna se salkem
Suroviny:
čokoláda,
mléko,
smetana ke šlehání,
salko,
cukr,
kakao holandské,
želatina
Komentáře (4)