Suroviny
Porce: 4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 476 kJ / 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,36 g |
Tuky | 15,77 g |
Vláknina | 4,30 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 238 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 28,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupu brambory a dám vařit. Přidám sušené hřiby, sůl, pepř, bobkový list a část krájeného kopru.
Krok 2: Až jsou brambory měkké, přiliji smetanu a vložím zbytek kopru. Provařím, dochutím octem a cukrem.
Zveřejněno 22. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kulajda se sušenými hřiby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/94L4
Moje poznámka
Kulajda se sušenými hřiby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/94L4
Nejnovější recepty
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno před 15 hodinami
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno před 18 hodinami
Domácí houbová paštika se sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 23 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno 6. 10. 2025 20:48:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rakytníkový sirup zastudena
Receptynove před 10 hodinami
Mrkvovo-česneková polévka
Valis před 10 hodinami
Koláč s hruškami
Jessie před 12 hodinami
Pomazánka z vepřového masa
iveta.kroul před 13 hodinami
Pikantní kuřecí maso na zelenině
Danoouch před 13 hodinami
Kuskus s mletým masem
vendycervenkova před 14 hodinami
Květáková polévka s vločkami a čerstvou majoránkou
wimra před 14 hodinami
Výborný rychlý makovec
Kottatko před 15 hodinami
Dušená kapusta na slanině
Mormon před 16 hodinami
Domácí noky zapečené s lososem a špenátem
TondaJ před 17 hodinami
Tématické fráze:
kulajda s hribama asmetanou,
kulajda se susenych hribu,
jak zahustit kulajdu,
kulajda s hribama,
smetanova polevka se sušenými hriby,
kulajda recept,
polevka hriby, brambory
Suroviny:
brambory,
vejce,
kopr,
smetana 33%,
sůl,
pepř,
bobkový list,
houba hřib,
ocet,
cukr
Komentáře (5)