Suroviny
Porce: 4 klasické plechy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 172 kJ / 3 387 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,81 g |
Tuky | 167,88 g |
Vláknina | 14,70 g |
Cholesterol | 219 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 407,89 g |
Postup přípravy
Po upečení je slepujeme krémem z másla, salka a rumu, který vyšleháme dohladka.
Zveřejněno 29. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rohlíčky s ořechovým posypem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M4NP
Moje poznámka
Rohlíčky s ořechovým posypem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M4NP
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 2 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 11 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 12 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 12 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 18 minutami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 20 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 28 minutami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 1 hodinou
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 1 hodinou
Bublanina II
Frana74 před 2 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 4 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 4 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 5 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 6 hodinami
Tématické fráze:
ořechový posyp,
ořechy na posyp recept
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
ořechy vlašské,
bílek,
ořechy vlašské,
máslo,
salko,
rum
Komentáře (14)
Jako každý rok mi můj oblíbenec /zlatý retrívr/ nadělil línání chlupů, tak zase bude cukroví jen pro domácí osazenstvo
Kdo nezná- chlupy poletují zázračně i ve výši 2 metrů a můžu se snažit jak chci-nějaký občas v cukroví najdu
Pečete na Mikuláše, nebo i na Vánoce?