Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 447 kJ / 1 541 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 49,83 g | 
| Tuky | 31,85 g | 
| Vláknina | 25,08 g | 
| Cholesterol | 59 mg | 
| Sodík | 3,97 g | 
| Sůl | 11,21 g | 
| Sacharidy | 252,23 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Dýňový chléb se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7RVA
Moje poznámka
					
				
Dýňový chléb se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7RVA
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 22 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 21 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 20 hodinami
						Suroviny:
						
							dýně, 
						
						
							mouka polohrubá, 
						
						
							brambory, 
						
						
							sýr ementál, 
						
						
							prášek do pečiva, 
						
						
							sůl, 
						
						
							smetana, 
						
						
							semínka sezamová, 
						
						
							bylinky sušené
						
					
	
			
	
Komentáře (6)
PS: Já jsem ho kdysi dělala z obyčejné oranžové dýně, myslím že odrůda Goliáš, narostla mi jeden rok do takových rozměrů, že jsem části nejen rozdávala sousedům, ale sama jsem z ní dělala všechno možné, i tento chleba. Pak už jsem jí nesázela, bylo s tím zpracováním moc práce a starostí.