Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 463 kJ / 2 262 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,48 g |
| Tuky | 200,08 g |
| Vláknina | 2,07 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 5,21 g |
| Sůl | 13,00 g |
| Sacharidy | 109,36 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vykuchané cejny zbavíme hlavy a šupin. Uvaříme pomalým varem ve slané vodě do měkka. Než zchladnou, tak z nich opatrně seškrábneme kůži. Do nádoby dáme na dno nakrájenou cibuli, celý pepř, bobkové listy a nové koření. Takto proložíme každou vrstvu. Svaříme vodu, ocet, cukr, sůl a ještě horké nalijeme na maso.
Krok 2: Dáme do chladna, nejméně na 48 hodin. Po této době opatrně vyndáme z nálevu, zalijeme studenou vodou, propláchneme a necháme odkapat. Maso natrháme na malé kousky. Zeleninu scedíme, zamícháme s půlkou cibule, nakrájené na jemno s majonézou. Podle chuti osolíme, opepříme, přidáme to na maso a opatrně promícháme.
Zveřejněno 21. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí salát z cejnů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ZMz
Moje poznámka
Rybí salát z cejnů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ZMz
Nejnovější recepty
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 33 minutami
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 14 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 14 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 18 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 20 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 10 hodinami
Margot kuličky
Junys před 10 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 10 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 11 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 11 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 13 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 13 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 13 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 13 hodinami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
NikolaHlatka před 14 hodinami
Tématické fráze:
rybí salát,
rybí salát z cejnů,
salát z cejnů,
salat s z cejnů,
recepty s salát z cejna,
cejni na kyselo recept,
rybí salát recept,
recept na rybí salát s cejna,
recepty z cejnů,
recept rybi salat,
salát z cejna,
cejna naložené na kyselo,
octovy octový nálev na rybí salat,
recept na rybí salát,
rybí salát z cejna,
cejn recept,
slaný salát z cejna,
cejní na salát
Suroviny:
cejn,
voda,
ocet,
cukr krupice,
sůl,
bobkový list,
pepř celý,
koření nové koření,
cibule,
majolka,
sůl,
pepř mletý,
cibule červená,
salát bramborový
Komentáře (7)
Jak dlouho necháš v nálevu kapra - já nic jiného nemám.