Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičkový salát s řapíkatým celerem a octovou zálivkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

9. 6. 2019 19:05

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 000 kJ / 239 kcal
Bílkoviny1,32 g
Tuky10,45 g
Vláknina4,84 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy32,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zálivku doporučuji případně upravit dle vlastních preferencí. Já ji nám ráda kyselejší, takže dávám víc octa a ještě navíc přidávám pár kapek citronu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: redkvickovy salat s olivami salát z řapíkatého celeru s ředkvičkami ředkvičky s řapíkatým celerem ředkvičkový salát recept na salát s řapíkatým celerem

Suroviny: ředkvičky, celer řapíkatý, voda, ocet, olej olivový, cukr, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Ředkvičkový salát s řapíkatým celerem a octovou zálivkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DjXY