Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 295 kJ / 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,53 g |
Tuky | 31,41 g |
Vláknina | 0,32 g |
Cholesterol | 342 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 3,21 g |
Sacharidy | 29,73 g |
Postup přípravy
Vajce vidličkou rozšľaháme. Krok 2: Hermelín obalíme vo vajíčku a kuskuse, pričom kuskus naň rukou popritláčame dobre z oboch strán. Krok 3: V horúcom oleji vyprážame Hermelín z oboch strán dozlata. Krok 4: Na omáčku dobre rozmixujeme čierne ríbezle, cukor, štipku soli a vínny ocot. Krok 5: Hotový Hermelín ihneď podávame s omáčkou na liste šalátu s opečenými plátkami bagety.
Zveřejněno 10. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hermelín s omáčkou z černého rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R90V
Moje poznámka
Hermelín s omáčkou z černého rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R90V
Nejnovější recepty
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 1 hodinou
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 4 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 7 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 22 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Natina před 58 minutami
Borůvkový koláč s tvarohem
Janicevlcice před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 2 hodinami
Vynikající pizza
bigbys před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
Bensat před 2 hodinami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 6 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Kakoska před 6 hodinami
Nepečený tvarohový dort s ovocem
janzam před 7 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 9 hodinami
Suroviny:
sýr hermelín,
kuskus,
vejce,
olej,
rybíz černý,
ocet,
cukr moučkový,
sůl,
salát,
bageta
Komentáře (10)
Já k obalovanému smaženému ( nebo grilovanému) Hermelínu mám moc ráda brusinky, kompot maličko rozmělnit vidličkou, dochutit, kapku okyselit....