Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 486 kJ / 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,21 g |
Tuky | 44,09 g |
Vláknina | 1,58 g |
Cholesterol | 526 mg |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,41 g |
Sacharidy | 24,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cejna očistíme, vyřízneme páteř a maso dvakrát umeleme na mlýnku s jemným otvorem. Dáme do mísy, přidáme nahrubo nastrouhaný sýr, strouhanku, sůl, pepř, kmín, pažitku, vejce a promícháme. Dáme do lednice nejméně na půl hodiny odpočinout.
Krok 2: Ze směsi utvoříme placičky, které obalíme v mouce, acidofilním mléku a nakonec ve strouhance. Opečeme na oleji dozlatova. Podáváme s bramborami.
Zveřejněno 27. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky z cejna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1JGV
Moje poznámka
Karbanátky z cejna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1JGV
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 4 hodinami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 5 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 5 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 5 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 5 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 5 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 6 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 7 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 7 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 7 hodinami
Suroviny:
cejn,
sýr eidam uzený,
vejce,
strouhanka,
pažitka,
kmín mletý,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
mléko acidofilní,
strouhanka
Komentáře (4)