Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 027 kJ / 1 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,78 g |
Tuky | 42,97 g |
Vláknina | 34,80 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 4,15 g |
Sůl | 10,25 g |
Sacharidy | 159,70 g |
Postup přípravy
Nevěřila jsem, že polévka bude tak chutná, připravila jsem si proto klobásu, že ji případně do polévky nakrájím. Klobása zůstala netknutá, polévka je moc dobrá i tak, jak je a já jsem si šla ještě přidat.
Zveřejněno 7. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křampes - staročeská zelná polévka z Vrchoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V3NW
Moje poznámka
Křampes - staročeská zelná polévka z Vrchoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V3NW
Nejnovější recepty
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno před 12 hodinami
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno před 16 hodinami
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 21 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno 6. 10. 2025 20:48:13
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno 6. 10. 2025 16:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rakytníkový sirup zastudena
Receptynove před 7 hodinami
Mrkvovo-česneková polévka
Valis před 8 hodinami
Koláč s hruškami
Jessie před 9 hodinami
Pomazánka z vepřového masa
iveta.kroul před 10 hodinami
Pikantní kuřecí maso na zelenině
Danoouch před 10 hodinami
Kuskus s mletým masem
vendycervenkova před 12 hodinami
Květáková polévka s vločkami a čerstvou majoránkou
wimra před 12 hodinami
Výborný rychlý makovec
Kottatko před 13 hodinami
Dušená kapusta na slanině
Mormon před 13 hodinami
Domácí noky zapečené s lososem a špenátem
TondaJ před 14 hodinami
Suroviny:
brambory,
zelí kysané,
tuk,
cibule,
smetana,
kmín celý,
chléb,
sádlo
Komentáře (16)
Polévka v talíři nemá bůhvíjaký vzhled, ale ta chuť!! Brambor do ní dám jen část, zbytek v misce na přidání
V ingrediencích je smetana , v receptu voda a mléko . . . Asi jak kdo má rád
Určitě ji co nejdřív uvařím