Postup přípravy
Krok 1: Telecí maso lehce naklepeme, opepříme barevným pepřem, osolíme a dáme opéct do pánve s rozpáleným olejem.
Krok 2: Když je maso opečené z obou stran, do výpeku přidáme kompot, trochu tymiánu, nasekanou pažitku a med, mícháme nebo přeléváme šťávu na maso. Necháme povařit, můžeme lehce dolít vodu a ještě chvíli povaříme.
Krok 3: Hotové maso se šťávou podáváme s bramborovou kaší.
Zveřejněno 21. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Telecí na mandarinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rA2p
Moje poznámka
Telecí na mandarinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rA2p
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 42 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 2 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Suroviny:
maso telecí,
olej,
pepř čtyř barev,
sůl,
kompot mandarinkový,
tymián,
pažitka,
med
Komentáře (6)