Postup přípravy
Krok 1: Telecí maso lehce naklepeme, opepříme barevným pepřem, osolíme a dáme opéct do pánve s rozpáleným olejem.
Krok 2: Když je maso opečené z obou stran, do výpeku přidáme kompot, trochu tymiánu, nasekanou pažitku a med, mícháme nebo přeléváme šťávu na maso. Necháme povařit, můžeme lehce dolít vodu a ještě chvíli povaříme.
Krok 3: Hotové maso se šťávou podáváme s bramborovou kaší.
Zveřejněno 21. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Telecí na mandarinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rA2p
Moje poznámka
Telecí na mandarinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rA2p
Nejnovější recepty
Linecké růžičky
Přidáno před 1 hodinou
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 18 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
RomanaMonika před 56 minutami
Banánové brownies
Vladula92 před 1 hodinou
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 2 hodinami
Frgálová buchta
Merylas před 2 hodinami
Buchty na páře
Merylas před 2 hodinami
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 2 hodinami
Suroviny:
maso telecí,
olej,
pepř čtyř barev,
sůl,
kompot mandarinkový,
tymián,
pažitka,
med
Komentáře (6)