Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 870 kJ / 925 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,07 g |
| Tuky | 36,59 g |
| Vláknina | 19,23 g |
| Cholesterol | 807 mg |
| Sodík | 2,51 g |
| Sůl | 5,98 g |
| Sacharidy | 87,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hlívu, cibulku, česnek a sýr nakrájíme na malé kousky. Zbytek surovin v misce prošleháme a dochutíme. Přidáme nakrájené suroviny, promícháme a necháme asi půl hodinky uležet.
Krok 2: V pánvi rozehřejeme olej. Lžící klademe placičky a smažíme z obou stran dozlatova. Hotové odkládáme na ubrousek odsát přebytečný tuk. Podáváme jen tak nebo se zeleninou. Jsou dobré teplé i studené.
Zveřejněno 27. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlívové placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3gB
Moje poznámka
Hlívové placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3gB
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 10 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 12 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 16 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 3 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 6 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 7 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 7 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 8 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 8 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 9 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 10 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 10 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 10 hodinami
Suroviny:
hlíva ústřičná,
sýr,
vejce,
cibulka jarní,
česnek,
paprika sušená sladká,
hořčice,
omáčka sojová,
strouhanka,
škrob kukuřičný,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (5)