Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 711 kJ / 409 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,52 g |
| Tuky | 21,40 g |
| Vláknina | 6,84 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 1,28 g |
| Sůl | 3,10 g |
| Sacharidy | 30,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze všech ingrediencí, kromě kotlet, vytvoříme hustší těstíčko. Kotlety zlehka naklepeme a dáme do marinády, aby byly ponořené. Necháme marinovat, ideálně přes noc. Když je necháte v lednici 2 dny, tak se nic neděje a budou ještě lepší.
Krok 2: Na pánvi na rozehřátém oleji zvolna smažíme.
Krok 3: Vhodné přílohy: vařené brambory, bramborová kaše, případně hranolky a pod.
Zveřejněno 28. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované ďábelské vepřové kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X8wl
Moje poznámka
Marinované ďábelské vepřové kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X8wl
Nejnovější recepty
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 5 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 7 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 7 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 8 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno před 18 hodinami
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno 3. 12. 2025 16:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice podle Romana Vaňka
MZaTZ před 36 minutami
Jogurtové muffiny
Darina1977 před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Soropa před 2 hodinami
Polévka s krupicí a vejcem
JiZa5 před 4 hodinami
Zdravý banánový chlebík
jitkaspate před 5 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
Evellinka před 5 hodinami
Biskupský chlebíček
HelenaR před 6 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
verydlask před 7 hodinami
Řízky z mletého masa, sýru a mrkve
Leni1970 před 8 hodinami
Perníčky naší Haničky
Sova1 před 9 hodinami
Suroviny:
kotleta vepřová,
vejce,
solamyl,
hořčice pikantní,
kečup sladký,
pepř mletý,
paprika sušená pálivá,
chilli,
omáčka worcesterová,
česnek
Komentáře (2)