Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 711 kJ / 409 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,52 g |
Tuky | 21,40 g |
Vláknina | 6,84 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 30,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze všech ingrediencí, kromě kotlet, vytvoříme hustší těstíčko. Kotlety zlehka naklepeme a dáme do marinády, aby byly ponořené. Necháme marinovat, ideálně přes noc. Když je necháte v lednici 2 dny, tak se nic neděje a budou ještě lepší.
Krok 2: Na pánvi na rozehřátém oleji zvolna smažíme.
Krok 3: Vhodné přílohy: vařené brambory, bramborová kaše, případně hranolky a pod.
Zveřejněno 28. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované ďábelské vepřové kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X8wl
Moje poznámka
Marinované ďábelské vepřové kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X8wl
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 1 hodinou
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 5 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 6 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 1 hodinou
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 2 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 3 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 3 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 3 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 5 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 5 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 12 hodinami
Suroviny:
kotleta vepřová,
vejce,
solamyl,
hořčice pikantní,
kečup sladký,
pepř mletý,
paprika sušená pálivá,
chilli,
omáčka worcesterová,
česnek
Komentáře (2)