Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žitný zrníčkový chlebík

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 4. 2013 10:40

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 493 kJ / 1 552 kcal
Bílkoviny47,10 g
Tuky6,91 g
Vláknina39,01 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,84 g
Sůl12,00 g
Sacharidy305,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Fotila jsem venku, nádherně svítilo sluníčko a od voňavého chleba jsem pořád musela odhánět nezvané hosty :))))

.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

senky senky

20. 4. 2013 07:55

Krásný chlebík:yes::yes: ke kvásku jsem ještě nedošla, snad někdy:-8:-8

nigina

20. 4. 2013 00:30

Chcela by som takto vedieť upiecť chlieb... s kváskom!! Zamilovala som sa do kvásku. Skúšam, čítam o tom, občas chytím z toho depku:-(( , občas sa niečo i podarí. Ale chlieb s kváskom je umenie aj upiecť (hlavne pre trdlá ako ja). Mne sa to nedarí, vždy niečo zbabrem ;-(
Keď pečiete chlieb, nemusí byť v uzavretej nádobe? čítala som niekde, že to je jediné správne...ale moje dávnejšie pokusy s pečením chleba boli tiež len tak na plechu. Ak ma opustí momentálna depka z pečenia chleba, asi skúsim tiež formu na tortu:-) Zdá sa mi že je to super nápad:-! takže :yes:

aisha

19. 4. 2013 14:14

Ten teda je..povedeny chlebik..:yes::yes:

mysulka mysulka

19. 4. 2013 09:44

:yes: vypadá moc chutně:-p budu muset ten kvásek zkusit, nějak se toho bojím:-8:-K:-K

cathleen cathleen

19. 4. 2013 09:26

zizala: :-D:-D.....já mám (kdesi v hlavě) uloženy na vyzkoušení bagetky s vařenou pohankou....můžeš zkusit a dát vědět, jak chutnají;-)

zizala zizala

19. 4. 2013 09:11

cathleen: Ale to je SUPER nápad s tou vařenou pohankou, to určitě zrealizuju :yes::yes::yes:;-)

cathleen cathleen

19. 4. 2013 08:33

pipre: písnu ti SZ, je třeba krmit už 2x denně, ať posílíš mikroflóru v kvásku .;-)

pipre pipre

19. 4. 2013 08:29

cathleen: Díky za radu:-)
Kvásek přikrmuji 1x denně, zatím pokaždé nakyne po nakrmení, pak klesne. Zatím nemění barvu, je kyselý, ale není cítit po acetonu a bublinkovatí.

cathleen cathleen

19. 4. 2013 08:23

Anna Kocikova: :-)) ono je potřeba počkat tak dlouho, protože kdybys nakrojila dřív, chlebík by byl mazlavý ;-)

pipre: Jani, tak nedávej nic (ála Babica :-D ) nebo zkus přidat, co máte rádi - vařené krupky, pohanku;-) Remoska malá není, mám tu samou. Jen si musíš najít nějakou nádobu na upečení, která do ní dobře vleze.
Jak často teď krmíš kvásek a jak reaguje?

pipre pipre

18. 4. 2013 17:39

Krásný chlebík:yes: Na žitný kvásek mám zaděláno a kvasí teprve pátý den. Tak ho musím zkusit také. Chlebovou i žitnou mouku mám, jen tu pšenici nemám, dá se něčím nahradit? Remosku mám, ale asi bude malá, jen 2,5 l. Jinak jasně, bodík letí :-):yes::yes:+

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 4. 2013 12:37

Ivi,vidím,že na ten Tvůj nádherně zhotovený chlebíček měl zálusk kde kdo;-):-DTaké nevím,jestli bych i já odolala po upečení tak dlouho čekat:-8Bude jistě velice chutný a vláčný:-p:yes::-K

zizala zizala

18. 4. 2013 11:24

Krásný chléb a vidím podle fotek, že Tvé pečení má hodně příznivců nejen z Topek ;-):-)):yes:

suslajda suslajda

18. 4. 2013 11:08

Jako vždy radost pohledět:yes::yes:

Jitkas

18. 4. 2013 11:02

Krasny chlebik!! A ta vychytavka, jak to vse urychlit, je k nezaplaceni.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: žitné otruby žitné otruby recepty žitný chlebík zrníčkový chlebíček zrnickove pecivo žitné otruby recept kvasek z otrub žitný otruby rozkvásek pečivo z žitných otrub žitné otruby, recepty zrníčkové placky zrníčkový chléb recepty recept kváskový zrníčkový chleba v pekárně kváskový chléb po upečení mazlavý zitny s pohankou zrníčkový chléb jak dlouho nechat kvasit kvásek? zrníčkový chléb recept zitni kvásek suchy

Suroviny: kvas žitný, mouka celozrnná žitná jemná, mouka žitná chlebová, voda, voda, sůl, pšenice, mák, mouka žitná chlebová, tuk, otruby

TopRecepty.cz

Žitný zrníčkový chlebík

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lkvV