Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 493 kJ / 1 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,10 g |
Tuky | 6,91 g |
Vláknina | 39,01 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,84 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 305,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žitný zrníčkový chlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lkvV
Moje poznámka
Žitný zrníčkový chlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lkvV
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Cuketový perník
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 14 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 14 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 44 minutami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 49 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 9 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 13 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 13 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 14 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 15 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 17 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 17 hodinami
Tématické fráze:
žitné otruby,
žitné otruby recepty,
žitný chlebík,
zrníčkový chlebíček,
zrnickove pecivo,
žitné otruby recept,
kvasek z otrub,
žitný otruby,
rozkvásek,
pečivo z žitných otrub,
žitné otruby, recepty,
zrníčkové placky,
zrníčkový chléb recepty,
recept kváskový zrníčkový chleba v pekárně,
kváskový chléb po upečení mazlavý,
zitny s pohankou,
zrníčkový chléb,
jak dlouho nechat kvasit kvásek?,
zrníčkový chléb recept,
zitni kvásek suchy
Suroviny:
kvas žitný,
mouka celozrnná žitná jemná,
mouka žitná chlebová,
voda,
voda,
sůl,
pšenice,
mák,
mouka žitná chlebová,
tuk,
otruby
Komentáře (15)
Keď pečiete chlieb, nemusí byť v uzavretej nádobe? čítala som niekde, že to je jediné správne...ale moje dávnejšie pokusy s pečením chleba boli tiež len tak na plechu. Ak ma opustí momentálna depka z pečenia chleba, asi skúsim tiež formu na tortu
Kvásek přikrmuji 1x denně, zatím pokaždé nakyne po nakrmení, pak klesne. Zatím nemění barvu, je kyselý, ale není cítit po acetonu a bublinkovatí.
pipre: Jani, tak nedávej nic (ála Babica
Jak často teď krmíš kvásek a jak reaguje?