Vepřové nudličky a játra se žampiony a paprikou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 420 kJ / 1 056 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 152,09 g |
| Tuky | 23,20 g |
| Vláknina | 28,30 g |
| Cholesterol | 816 mg |
| Sodík | 1,48 g |
| Sůl | 3,60 g |
| Sacharidy | 49,20 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží či hranolky.
Zveřejněno 24. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové nudličky a játra se žampiony a paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D3Vk
Moje poznámka
Vepřové nudličky a játra se žampiony a paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D3Vk
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 3 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 4 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 7 minutami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 26 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 3 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 3 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 4 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 4 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 5 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 5 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
játra vepřová,
žampiony sterilované,
paprika sterilovaná,
pórek,
cibule,
sůl,
pepř,
omáčka sojová,
olej
Komentáře (19)
Takle jak to je napsáno tak se to dělá takle sem to dělal mám odskousene
No, recept mi trošku připomíná čínu MASO DVOU BAREV, a tam je tepelná úprava řádově v délce jednotek minut
Edit:
https://www.labuznik.cz/recept/maso-dvou-barev/
takle se to fakt nedělá takle jak je to napsáno tak se to dělá
mika59: když to budete dělat naopak jak tady píšete tak játra budou syrové
nejdřív se musí udělat játra až poté maso
zizala: píše:
Hm, játra osolená a trápená 45 minut budou jako podešev. Já nevím, ale mám dojem, že tento autor si z nás dělá legraci a zkouší, co mu projde.
zizala: má pravdu