Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota2 917 kJ / 697 kcal
Bílkoviny98,32 g
Tuky19,37 g
Vláknina3,55 g
Cholesterol632 mg
Sodík1 901 mg
Sůl4,60 g
Sacharidy30,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Množství je zhruba na 4 porce, poměry ingrediencí se nemusí přesně dodržet, dělám od oka a vše ostatní si taky přidáme podle své chuti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Merylas

2. 6. 2011 21:55

Všem děkuji :-K
Jana Remkova: Děkuji moc za přidané fotečky a jsem moc ráda, že chutnalo :-K

magdalenka

2. 6. 2011 17:28

Tento recept mi unikol. A vyzerá naozaj chutne, už podľa surovín. Snažím sa variť veľa zeleniny, ale potom dostanem chuť na niečo takéto...a určite by som pridala feferónku! Maruška, bod!

MIKIKE

2. 6. 2011 16:37

Vypadá to jednoduše a chutně určitě to vyzkoušíme díky za recept:-D:yes::yes:

chocolate

2. 6. 2011 15:42

Jana Remkova:A o tom to je;-), já si k tomu představila bramboráčky nebo hrancle a chuťové buňky začaly pracovat:-p.Bodík ode mě už přiletěl ráno.Člověk občas tápe co uvařit a prima recept má u nosu.

JanaDorazinova

2. 6. 2011 15:36

chocolate: a o tom to je. Já klasiku miluji;-)

chocolate

2. 6. 2011 12:47

Jana Remkova:Dobře, že jsi ho vytáhla.Je to prima klasika:yes:.

JanaDorazinova

2. 6. 2011 12:44

Maruško, koukám, že téměř po 3 letech se vracím k tomuto receptíku, který nemá chybu. Tentokrát s fotem;-)

Merylas

24. 3. 2010 23:01

Jani, jsem ráda, že recept nezklamal:-K

Jaaja

21. 3. 2010 18:08

...měli jsme chuť na játra, zvolila jsem tyto a moc dobře jsem udělala. Jen s tím, že jsem místo leča dala střední plechovku krájených žampionů a pár kapek chilli omáčky. K tomu rýži. Výborné. :yes: bod

Lopika

14. 3. 2010 13:22

:-p

Merylas

25. 10. 2008 17:31

Jani, tak to mě moc těší, že chutnalo ;-)

JanaDorazinova

25. 10. 2008 17:25

Merylas, dávám jedničku, promiň,zapoměla jsem, bylo to výýýborné a dělala jsem to z plece a vepřové játry :yes:

Merylas

20. 10. 2008 22:02

Jani, tak teda ze Stonavy už nebrat :-! :-D A myslím, že letos to bude o něčem jiném :yes: A úplně ti závidím, zabijačky mám v oblibě :-p :-D

JanaDorazinova

20. 10. 2008 21:50

Merylas,my každý rok kupujeme půl prasete ze Stonavy a ikdyž uděláme vše,co se má-necháme maso přez noc pořádně vychladit,vždy je tvrdší.Už jsme se bavili i se známýma,proč to tak je,i s řezníkem a bylo nám řečeno,že je to krmením,Přitom prasátko je jako malované,ale kýta je fakt tvrdá,takže ji většinou dělám v tlakáči,abych ji vůbec spotřebovala.Letos jsme si prase nechali vykrmit soukromně,tak uvidíme,jaký v tom bude rozdíl,pak dám vědět.:-)

Merylas

20. 10. 2008 21:16

Jani, může být i kotleta, taky krkovička, možná, že jsi měla na kvalitní kýtu nějakou smůlu. Jak to masko zprudka orestuješ, tak se zatáhne a mělo by být :yes: U nás je toto jídlo celkem v oblibě a ta štáva nám fakt chutná:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové maso s játry vepřové nudličky vepřové s játry vepřove nudličky na leču topinka s játrou vepřová plec s játry vepřová směs s játry vepřové s játrou vepřové nudličky s játrou drůbeží nudličky s jatrou vepřové nudličky recept krůtí játra recepty topinka s jatrou recept veprove nudlicky s lecem vepřové nudličky lečo veprove maso s jatrou lečo s klobásou recepty jatrove nudlicky vepřová játra na topínce cuketová směs na topinky s uzeninou

Suroviny: kýta vepřová, játra vepřová, klobása, olej, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, cibule, česnek, mouka hladká, kečup sladký, lečo

TopRecepty.cz

Vepřové nudličky s játry a uzeninou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31v9