Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 452 kJ / 1 064 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,53 g |
Tuky | 72,37 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 188 mg |
Sodík | 3,47 g |
Sůl | 7,58 g |
Sacharidy | 25,53 g |
Postup přípravy
Necháme přejít var a podáváme s rýží nebo chlebem, případně s bramborovými hranolky, posypané dle chuti nasekanou cibulkovou natí, koriandrem nebo petrželkou.
Zveřejněno 20. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí steakové proužky s pak choi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5NkY
Moje poznámka
Hovězí steakové proužky s pak choi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5NkY
Nejnovější recepty
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Cukeťák
Přidáno před 2 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno před 19 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tyrolské Gröstle
Fitulka před 7 minutami
Asijský pikantní zelný salát
jana 5051 před 22 minutami
Cuketová krémová polévka
Boxiska před 38 minutami
Jednoduché langoše
Fitulka před 47 minutami
Hermelínové kuřecí nudličky
Fitulka před 1 hodinou
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Krajanekcestovatel před 1 hodinou
Hovězí v ústřicové omáčce
SCR_Ltm před 2 hodinami
Fazolový salát
Anna.Milkova před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Kahy0 před 2 hodinami
Pečená cuketa s česnekovo-koprovým dipem
magdalenka před 3 hodinami
Suroviny:
steak hovězí,
zelí čínské pak choi,
cibule,
olej rostlinný,
olej sezamový,
omáčka sojová,
ústřicová omáčka,
ocet rýžový,
cukr,
zázvor,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
škrob kukuřičný
Komentáře (15)
Pro mne je minutková úprava hovězího i fakt top kvality tabu - minutkové roštěnky končí v papiňáku, minutkový Stroganov v kastrole...jsem na to prostě chomout...
Tož já nevím...
Abychom v druhém kroku krájeli PŘES VLÁKNO, tak plátky v prvém kroku krájíme po vlákně, že
Pokud v prvém kroku krájíme (jak bývá obvyklé) přes vlákno, pak proužky budou vždy přes vlákno, že