Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 418 kJ / 3 207 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,70 g |
Tuky | 95,00 g |
Vláknina | 45,00 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,04 g |
Sacharidy | 512,80 g |
Postup přípravy
Do vymasteného pekáčika dávame vrstvu pšena, na ňu vrstvu kapusty a striedame do vyčerpania surovín. Krok 3: Zalejeme osladeným mliekom. Krok 4: Pečieme v rúre na 180°C zakryté asi 40 min, potom odkryjeme a zapečieme odkryté (kto nechce trocha pripečenú kapustu, nemusí). Krok 5: Naporcujeme na taniere, polejeme rozohriatym maslom. Môžeme (ale nemusíme) posypať práškovým cukrom.
Podávame s kompótom alebo surovým ovocím.
Zveřejněno 25. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelí zapečené s jáhlami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D3LK
Moje poznámka
Zelí zapečené s jáhlami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D3LK
Nejnovější recepty
Dědova kulajda
Přidáno před 1 hodinou
Houbové ragú s těstovinami
Přidáno před 2 hodinami
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí stir-fry s rýží
Přidáno před 11 hodinami
Tuňákové placičky s nivou
Přidáno před 11 hodinami
Proteinový marshmallow dezert
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s játrovými knedlíčky
Kajkajak před 42 minutami
Prosedlá buchta s tvarohem
káťa před 1 hodinou
Francouzské brambory
JanaMo před 1 hodinou
Nejlepší litý perník
vesnickydesolat před 1 hodinou
Drobenkový hruškový koláč
Ajca1 před 2 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Lucie1001 před 3 hodinami
Jihočeská kulajda
bonkova před 3 hodinami
Čalamáda moc dobrá
HusoKachna před 3 hodinami
Putimské vepřové nudličky
bonkova před 3 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
bonkova před 3 hodinami
Suroviny:
zelí hlávkové,
jáhly,
cukr,
mléko,
sůl,
máslo
Komentáře (7)
7. pád s kým, čím
s jáhlami
(ááá nééébo s jáhlou, jako s játrou, že