Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 403 kJ / 574 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,00 g |
Tuky | 47,90 g |
Vláknina | 3,75 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 1,95 g |
Sůl | 4,30 g |
Sacharidy | 8,96 g |
Postup přípravy
- 1 zelená cuketa asi 500 g, 4 listy mangoldu bez řapíků, 5 stroužků česneku. 1/4 lžičky soli, 80 g kešu nebo mandlí, 2 lžíce oleje. Cuketu nakrájíme a podusíme na lžíci oleje, vychladlou rozmixujeme s ostatními surovinami, můžeme přidat čerstvou bazalku. Dáme do skleniček (zakápneme olejem) a skladujeme v lednici.
Řapíky lze použít jako chřest na másle.
Zveřejněno 17. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s mangoldovým pestem, sušenými rajčaty a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X8ym
Moje poznámka
Špagety s mangoldovým pestem, sušenými rajčaty a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X8ym
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 5 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 9 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 13 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 2 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 3 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 4 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 5 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 5 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 6 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 6 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 7 hodinami
Suroviny:
těstoviny špagety,
sůl,
olej olivový,
pesto,
rajče sušené v oleji,
olivy černé,
parmazán,
losos uzený
Komentáře (5)
Gustavo Woltmann