Těstoviny s pestem, sušenými rajčaty a olivami
Toto jídlo si jistě oblíbíte, protože chutná skvěle a připravíte ho během chvíle. Důležité je použít kvalitní suroviny. Uvařené těstoviny a všechny suroviny stačí jen smíchat, posypat sýrem a ozdobit bazalkovými lístky.
Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 696 kJ / 883 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,08 g |
| Tuky | 9,11 g |
| Vláknina | 10,08 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 604 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 168,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Těstoviny uvaříme podle návodu.
Krok 2: Uvařené těstoviny smícháme se všemi ostatními surovinami.
Krok 3: Podáváme posypané sýrem a ozdobené čerstvou bazalkou.
Zveřejněno 20. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s pestem, sušenými rajčaty a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk1qB
Moje poznámka
Těstoviny s pestem, sušenými rajčaty a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk1qB
Nejnovější recepty
Pórková polévka
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí mleté kuličky
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka (vláčná)
Podry před 1 hodinou
Koprová omáčka
Pep.e před 1 hodinou
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 11 hodinami
Kinder řezy
Ashelin před 12 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 13 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 15 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 16 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 17 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 17 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 19 hodinami
Suroviny:
těstoviny,
olivy,
rajče sušené,
kapary,
pesto bazalkové,
sýr tvrdý,
bazalka čerstvá
Komentáře (5)