Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 126 kJ / 30 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g | 
| Tuky | 0,30 g | 
| Vláknina | 1,20 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 4 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 5,25 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Zapečený Camembert se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGjg
Moje poznámka
					
				
Zapečený Camembert se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGjg
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 42 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 6 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 7 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 11 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 40 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
						Suroviny:
						
							sýr camembert, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							paprika čerstvá zelená, 
						
						
							cibulka lahůdková, 
						
						
							koření grilovací
						
					
	
			
Komentáře (4)
Gustavo Woltmann