Maminčino kuře – klasický recept
Klasicky upečené kuře je doplněno směsí jater a žampionů. To činí pokrm nejen chuťově velmi zajímavým, ale i na pohled porci zvětšuje. Tato směs pak dodává jinak suchému kuřeti svou šťavnatost.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 255 kJ / 1 734 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,60 g |
Tuky | 78,57 g |
Vláknina | 23,70 g |
Cholesterol | 61 mg |
Sodík | 823 mg |
Sůl | 2,03 g |
Sacharidy | 204,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maminčino kuře – klasický recept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vElM
Moje poznámka
Maminčino kuře – klasický recept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vElM
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 10 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 10 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 11 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 12 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 13 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 15 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 16 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 16 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 17 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 17 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 17 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 18 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 18 hodinami
Suroviny:
kuře,
játra vepřová,
olej,
slanina,
máslo,
nudle široké,
cibule,
houby čerstvé,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
koření grilovací
Komentáře (6)