Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 532 kJ / 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,64 g |
Tuky | 25,37 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,44 g |
Postup přípravy
Podáváme s těstovinami, posypané sýrem.
Zveřejněno 3. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omáčka na těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rz8L
Moje poznámka
Omáčka na těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rz8L
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 12 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 12 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na másle a česneku
poirotka před 14 minutami
Francouzské řízečky
Veramik před 2 hodinami
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 8 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 8 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 8 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 8 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 8 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 11 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 12 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 12 hodinami
Suroviny:
protlak rajčatový,
voda,
máslo,
mouka hladká,
cibule,
slanina,
olivy,
sýr,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (15)
K receptu - je to takový mix dvou jídel, které nejdou moc dohromady. Ten začátek připomíná hodně ošizenou rychlou rajskou - jíška, voda ( vývar), protlak - ne do růžova, ale hodně...ale když se dobře připraví a dochutí, tak proč ne jako nouzovku - mrňata to s kolínkama kupodivu milují. No a pak slanina a cibule - celkem dobrý základ na omáčku na špagety. Ale NE to přidat k tomu podivnému základu. A dovršíš to sýrem dovnitř a ještě navrch a ještě olivy.
Základ je - ujasnit si, co chci vlastně uvařit.
Já asi rozumím tomu, že vám doma vyhovuje NĚCO JAKO zahuštěná rajská střižená Itálií...Zkus na to zapomenout.
Receptů na dobrou rajskou najdeš tady dost. A receptů na omáčku na těstoviny ještě víc. V obou případech bych se držela kladných hodnocení.
Přeji hodně kuchařských úspěchů
PS preferuji konstruktivní kritiku, tj. Rovnou napsat v čem je chyba a problém
Promin, ale musela jsem, toto je opravdu
Myslím si, že podle takto popsaného receptu nikdo "úspěšnou omáčku" neuvaří.