Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 505 kJ / 121 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,80 g |
| Tuky | 0,10 g |
| Vláknina | 0,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 283 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 13,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na plátky (cca 1 cm), jemně naklepeme, z obou stran trochu osolíme. V misce smícháme olej, ocet a bylinky. Do směsi přidáme maso, promícháme a necháme pár hodin v chladu uležet, nejlépe přes noc.
Krok 2: Na rozpáleném másle osmahneme maso i se šťávou, maso vyndáme na talíř, podlijeme vodou, necháme projít varem a šťávou maso na talíři přelijeme.
Zveřejněno 3. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně jako přírodní řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGVX
Moje poznámka
Vepřová pečeně jako přírodní řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGVX
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 2 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 20 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 20 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 22 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
hoopoo před 55 minutami
Pórková polévka s česnekem
ricci před 1 hodinou
Ošatkový chléb
Pajkujka před 2 hodinami
Kuře na paprice od Andy
Nikki1 před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
lunav1 před 2 hodinami
Koláč s banánem a vůní kokosu
ivdu22 před 2 hodinami
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 4 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 9 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 10 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 14 hodinami
Suroviny:
kost,
koření provensálské,
bylinky,
sůl mořská,
koriandr sušený,
máslo,
kečup sladký,
víno růžové
Komentáře (3)