Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 077 kJ / 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,36 g |
Tuky | 16,72 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 547 mg |
Sodík | 543 mg |
Sůl | 1,22 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená bageta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NR3m
Moje poznámka
Zapečená bageta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NR3m
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 6 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 22 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Belgické vafle
ne.honzula12 před 12 minutami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 29 minutami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 1 hodinou
Domácí kečup
Mistrova před 2 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 3 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 3 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 5 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 6 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 6 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 6 hodinami
Tématické fráze:
zapecena bageta,
zapečené bagety,
zapečené bagety recept,
zapečená bageta recept,
zapečená francouzská bageta,
zapecene bagetky,
zapecena bageta s vejcem,
zapečená bagetka,
recept zapečená bageta,
zapékané bagety,
zapekana bageta,
zapečene bagety recepty,
zapečené francouzské bagety,
zapecena bageta se šunkou,
recepty na zapečené bagety,
zapečená vejce v bagetě,
vejce v bagete,
francouzska zapecena bageta recept,
zapecena vydlabana bageta recept,
zapečena bageta s rajče
Suroviny:
bageta,
vejce,
šunka,
cibulka jarní,
rajče datlové,
olej olivový,
česnek,
sýr uzený
Komentáře (3)