Broskvovo-nektarinkový závin
Šťavnatý závin, který voní létem a chutná po slunci. Jemná náplň a křehké těsto tvoří dokonalou kombinaci, která potěší při každé příležitosti – ať už ke kávě s přáteli, nebo jen tak, když má člověk chuť na něco sladkého.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 090 kJ / 3 368 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 89,93 g | 
| Tuky | 117,08 g | 
| Vláknina | 26,38 g | 
| Cholesterol | 273 mg | 
| Sodík | 324 mg | 
| Sůl | 0,65 g | 
| Sacharidy | 475,35 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Broskvovo-nektarinkový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2LvW
Moje poznámka
					
				
Broskvovo-nektarinkový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2LvW
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 9 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 5 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 7 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 8 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 9 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 9 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 10 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 11 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 11 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 11 hodinami
						Suroviny:
						
							mouka hladká, 
						
						
							voda, 
						
						
							sůl mořská, 
						
						
							tuk hera, 
						
						
							broskve, 
						
						
							nektarinky, 
						
						
							tvaroh jemný, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							žloutek, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							rozinky, 
						
						
							mandle, 
						
						
							tuk hera, 
						
						
							tuk hera, 
						
						
							cukr moučkový
						
					
	
			
Komentáře (52)
Mírně teplý, čerstvý štrůdl, podávat s jahodovým rozvarem! Jahody, cukr, trošku vody a citronová šťáva, povařit.
A já sem jěště brzy pro tebe přidám recept na "Exotický závin", jo!?
A dyby sem někdo na Topky přidal recept s fotkou na ten maďarský tvarohový závin (třeba ty nebo Magduška, neboi někdo další), tak mu taky složím mlsnou básničku!
servírovat, s teplým jahodovým rozvarem s troškou citronové šťávy. Měla jsem jenom mražené jahody, ale bylo to výborné. S papáním problém nebyl , už tam je jenom jedna patka ! Jahody už taky nejsou ! Plech je umytý.