Marinovaná krkovice pečená se zeleninou
Vepřovou krkovičku necháme nejprve odležet v marinádě, a pak ji upečeme na kořenové zelenině, cuketě a cibuli. Takto připravené maso je krásně šťavnaté a podáváme ho nejlépe s bramborami nebo rýží.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 115 kJ / 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,28 g |
Tuky | 35,58 g |
Vláknina | 17,69 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 66,23 g |
Postup přípravy
Podáváme nejlépe s různě upravenými bramborami, kaší, knedlíkem nebo rýží.
Zveřejněno 6. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná krkovice pečená se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kp1v
Moje poznámka
Marinovaná krkovice pečená se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kp1v
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 11 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 14 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 14 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 14 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 6 minutami
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 40 minutami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 13 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 13 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 14 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 14 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 15 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 15 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 16 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 16 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
pivo světlé,
rajče sterilované,
pivo světlé,
česnek,
hořčice hrubozrnná,
protlak rajčatový,
cukr,
sůl,
pepř,
chilli,
sádlo,
cibule,
mrkev,
celer,
cuketa
Komentáře (7)
A děkuji za inspiraci, krkovičku mužeme často a s tím naložením to zkusím