Marinovaná krkovice pečená se zeleninou
Vepřovou krkovičku necháme nejprve odležet v marinádě, a pak ji upečeme na kořenové zelenině, cuketě a cibuli. Takto připravené maso je krásně šťavnaté a podáváme ho nejlépe s bramborami nebo rýží.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 115 kJ / 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,28 g |
Tuky | 35,58 g |
Vláknina | 17,69 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 66,23 g |
Postup přípravy
Podáváme nejlépe s různě upravenými bramborami, kaší, knedlíkem nebo rýží.
Zveřejněno 6. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná krkovice pečená se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kp1v
Moje poznámka
Marinovaná krkovice pečená se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kp1v
Nejnovější recepty
Pórkový krém
Přidáno před 35 minutami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 4 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 5 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 6 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Moanka před 28 minutami
Sýrové pletýnky s párkem
Fitulka před 1 hodinou
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 2 hodinami
Ořechový dort s pudinkovým krémem
lucy.lashing před 2 hodinami
Pomerančová bábovka (hrníčková)
Rabik před 4 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Almato před 4 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 18 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 21 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 22 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 22 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
pivo světlé,
rajče sterilované,
pivo světlé,
česnek,
hořčice hrubozrnná,
protlak rajčatový,
cukr,
sůl,
pepř,
chilli,
sádlo,
cibule,
mrkev,
celer,
cuketa
Komentáře (7)
A děkuji za inspiraci, krkovičku mužeme často a s tím naložením to zkusím