Marinovaná krkovice pečená se zeleninou
Vepřovou krkovičku necháme nejprve odležet v marinádě, a pak ji upečeme na kořenové zelenině, cuketě a cibuli. Takto připravené maso je krásně šťavnaté a podáváme ho nejlépe s bramborami nebo rýží.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 115 kJ / 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,28 g |
Tuky | 35,58 g |
Vláknina | 17,69 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 66,23 g |
Postup přípravy
Podáváme nejlépe s různě upravenými bramborami, kaší, knedlíkem nebo rýží.
Zveřejněno 6. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná krkovice pečená se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kp1v
Moje poznámka
Marinovaná krkovice pečená se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kp1v
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 11 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 17 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 1 hodinou
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 3 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 13 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 13 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
pivo světlé,
rajče sterilované,
pivo světlé,
česnek,
hořčice hrubozrnná,
protlak rajčatový,
cukr,
sůl,
pepř,
chilli,
sádlo,
cibule,
mrkev,
celer,
cuketa
Komentáře (7)
A děkuji za inspiraci, krkovičku mužeme často a s tím naložením to zkusím