Suroviny
Porce: 6 - 10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 863 kJ / 3 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,74 g |
Tuky | 266,90 g |
Vláknina | 23,20 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 4,26 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 132,50 g |
Postup přípravy
omáčku, sýr, omáčku, pláty lasagní, končíme pláty, omáčka, sýr (na vrchu ho zmuchlám). Krok 4: Vložíme na střed do vyhřáté trouby na 180 stupňů Celsia, pečeme zhruba 15 minut do zezlátnutí sýra. Vyndáme z trouby, přikryjeme pokličkou a necháme odpočinout aspoň 10 minut, aby pláty změkly.
Zveřejněno 22. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté lasagne/lazaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6POR
Moje poznámka
Mleté lasagne/lazaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6POR
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 2 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 9 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 20 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Španělská polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 1 hodinou
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 1 hodinou
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 3 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 4 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 4 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 4 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 5 hodinami
Chleba bez hnětení
HejMira před 5 hodinami
Plněné papriky
Vytvarnik před 5 hodinami
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
olej,
sýr gouda,
protlak rajčatový,
mléko,
mouka hladká,
koření adžika,
sůl
Komentáře (12)
magdalenka:
No, nikde není zmínka o předváření těstovin..., mějme tedy za to, že byly použity sušené, v lepším případě čerstvé resp. chlazené... Pokud byly sušené, pak čas pečení je jen tak tak, ale je tam prefíkaně psáno "zhruba", že