Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 741 kJ / 3 762 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,66 g |
Tuky | 127,82 g |
Vláknina | 21,36 g |
Cholesterol | 441 mg |
Sodík | 141 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 552,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7VV
Moje poznámka
Makové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7VV
Nejnovější recepty
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 12 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 14 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 20 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 20 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno 21. 5. 2025 06:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové muffiny
Petra.21 před 30 minutami
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 8 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 10 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 11 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 13 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 13 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 14 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 14 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 14 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 14 hodinami
Tématické fráze:
makové rohlíčky kynute,
makové rohlíky,
kynuté makové rohlíčky,
makova napln do rohlicku,
makové rohlíčky z listového těsta,
makove kynute rohlicky,
makové rohlíčky z kynutého těsta,
výborná maková nápln,
makové rohlíčky bez kynutí,
makový rohlíček,
rohlíčky s makovou náplní,
recept na makove rohlíky,
kynute makove rohliky,
makové rohlíky recept,
makové domácí rohlíky,
výborné makové rohlíčky,
makový rohlíky,
makové recepty,
makové rohliky s pudinkem,
kynute rohliky makove
Suroviny:
droždí,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
cukr krupice,
olej,
mléko,
žloutek,
kůra citronová,
sůl,
náplň maková
Komentáře (41)
Co se týče tvého jmenovaného receptu na dalamánky originál, já osobně bych na vznesený přímý dotaz odpověděla. Odpovídám i na opakující se otázky a neobtěžuje mě to
K tebou popisovaným "palečkům" - doporučuji ti ještě jednou a důkladněji podívat se do komentářů, kdo tu jen zvedá palečky
V receptu je napsáno výborné s tvarohovou a jablečnou náplní.Dobře víte že je to tekutá náplň a vůbec nezáleží jestli se toto pečivo vypéká nebo né jak uvádíte.Prostě při tomto postupu v troubě při prudkém kynutí při pečení 50% náplně jde ven, moc dobře to víte tak co je na tom excelentního. A to vůbec kdybych chtěl něco nej,třeba s nutelou nebo tvaroh se zašlehaným karamelovým pudinkem a nebo i obyčejnou variantu tvaroh s rybízem vidím jako fiasko.Vůbec jsem nekritizoval rohlíčky a jejich vzhled ale chtěl jsem doplnit postup přípravy.Víte ono je hezký házet bodíky zvedlé palečky a jsou lidé které nic jiného nedělají,sice to pozvedne sebevědomí ale pro recept a diskuzi k němu to nemá žádný vliv.
Asi je lepší zařadit se do davu a zvedat palečky je to český. Majitel receptu by měl být rád že někdo čte jeho recepty zajímá se o něj a že někdo ho chce vylepšit.
A co se týče mého receptu nevím co bych víc měl napsat,vše je i v diskuzi.
dělala jsem v pekárně.Určitě je lepší dát napln a pak rozřezat.Ono to je tak schválně, je to rychlé. A nevím co je postup nic moc, když ani neodpovídate na dotazy k vašim receptům
měla jsem 2 placky tedy 16 rohlíků