Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 927 kJ / 1 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,20 g |
Tuky | 98,85 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,76 g |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,65 g |
Sacharidy | 21,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: Játra prošpikujeme a opečeme na másle, podlijeme a dusíme asi 20 minut pod pokličkou. Poté je vyjmeme a naporcujeme.
Krok 2: Z výpeku, hladké mouky a smetany uděláme krémovitou omáčku.
Brambory očistíme, uvaříme a umícháme kaši.
Brambory očistíme, uvaříme a umícháme kaši.
Zveřejněno 17. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ruská játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zDnZ
Moje poznámka
Ruská játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zDnZ
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 5 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
ZdeKy před 33 minutami
Segedínský guláš
Tomasfaix před 34 minutami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Elivet před 1 hodinou
Ledvinky po uhersku
Janca32 před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
BlancaL před 2 hodinami
Žampionový guláš s cuketou
hifiklub před 3 hodinami
Čočková polévka s párkem
Janet.P před 3 hodinami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 3 hodinami
Cuketové bramboráky
Pechova.veronika84 před 4 hodinami
Tématické fráze:
zahuštění vepřových jater omáčka videorecept,
zahusteni jater
Suroviny:
játra vepřová,
špek,
smetana,
máslo,
mouka,
brambory,
mléko
Komentáře (2)