Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 700 kJ / 167 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,67 g |
| Tuky | 8,73 g |
| Vláknina | 7,08 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 17,18 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na másle osmahneme cibuli, celer, přidáme nakrájená rajčata a společně restujeme.
Krok 2: Přidáme všechno koření, bujón a rajčata v konzervě. Trochu restujeme. Můžeme přisladit cukrem.
Krok 3: Jak rajčata pustí šťávu, zalejeme rajčatovou šťávou a přidáme ještě trochu vody.
Vaříme asi půl hodiny. Vyjmeme bobkový list a kuličky nového koření. Krok 4: Pak všechno rozmixujeme a dohustíme jíškou.
Vaříme asi půl hodiny. Vyjmeme bobkový list a kuličky nového koření. Krok 4: Pak všechno rozmixujeme a dohustíme jíškou.
Zveřejněno 31. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lenčina rajská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qglr
Moje poznámka
Lenčina rajská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qglr
Nejnovější recepty
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 2 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 1 hodinou
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 1 hodinou
Bramborová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Pizza z rohlíků
zonoro před 2 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 2 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 3 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 3 hodinami
Koka sušenky
habis před 4 hodinami
Suroviny:
cibule,
rajče,
rajče,
máslo,
celer řapíkatý,
pepř,
bobkový list,
koření nové koření,
bujón,
šťáva rajčatová,
cukr,
jíška světlá
Komentáře (7)
Nepřijde mi úplně k smíchu, že se autor neobtěžuje před vložením receptu si to po sobě přečíst
To není jen to stříhání sýra....Dopustíme jíškou např.