Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 615 kJ / 386 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,48 g |
| Tuky | 8,38 g |
| Vláknina | 12,34 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 926 mg |
| Sůl | 2,16 g |
| Sacharidy | 64,15 g |
Postup přípravy
Pridáme narezané alebo natrhané listy zelenín, nasekanú chilli papričku a za stáleho miešania asi 3 min restujeme, kým nezavädnú. Krok 2: Pridáme sójovú omáčku, med, arašidové maslo, prelisovaný cesnak a 1-2 min restujeme. Ak treba, dosolíme. Krok 3: Rybacie filety obalíme v múke zmiešanej s paprikou a trochou soli a na horúcom oleji opečieme z oboch strán. Krok 4: Sataj podávame s ryžou alebo kuskusom a opečným rybacím filetom.
Zveřejněno 27. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový sataj s arašídovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6nK7
Moje poznámka
Zeleninový sataj s arašídovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6nK7
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 11 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 12 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupicová kaše
Roobass před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 1 hodinou
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 2 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 2 hodinami
Výborný makovec
Jan Nemec před 2 hodinami
Holandský sekaný vepřový řízek
Jan Nemec před 2 hodinami
Kuře na kari s ananasem
Jirka1986 před 2 hodinami
MEXICKÁ POLÉVKA
Kajkajak před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Mon17 před 3 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
jalamo před 3 hodinami
Suroviny:
květák,
cibule,
cibule červená,
chilli paprika čerstvá,
omáčka sojová,
med,
máslo arašídové,
česnek,
sůl,
filet z ryb,
mouka hladká,
paprika,
olej
Komentáře (5)