Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 615 kJ / 386 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,48 g |
| Tuky | 8,38 g |
| Vláknina | 12,34 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 926 mg |
| Sůl | 2,16 g |
| Sacharidy | 64,15 g |
Postup přípravy
Pridáme narezané alebo natrhané listy zelenín, nasekanú chilli papričku a za stáleho miešania asi 3 min restujeme, kým nezavädnú. Krok 2: Pridáme sójovú omáčku, med, arašidové maslo, prelisovaný cesnak a 1-2 min restujeme. Ak treba, dosolíme. Krok 3: Rybacie filety obalíme v múke zmiešanej s paprikou a trochou soli a na horúcom oleji opečieme z oboch strán. Krok 4: Sataj podávame s ryžou alebo kuskusom a opečným rybacím filetom.
Zveřejněno 27. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový sataj s arašídovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6nK7
Moje poznámka
Zeleninový sataj s arašídovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6nK7
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 7 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 7 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 10 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 11 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 2 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 3 hodinami
Květákové placičky
Valis před 4 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 5 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 5 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 6 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 7 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 7 hodinami
Masarykovo cukroví
slacja před 7 hodinami
Suroviny:
květák,
cibule,
cibule červená,
chilli paprika čerstvá,
omáčka sojová,
med,
máslo arašídové,
česnek,
sůl,
filet z ryb,
mouka hladká,
paprika,
olej
Komentáře (5)