Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 870 kJ / 1 403 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,32 g |
Tuky | 101,30 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 198 mg |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,59 g |
Sacharidy | 110,62 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zelí a mrkev nastrouháme nebo nakrájíme najemno, cibulku na kolečka nadrobno.
Krok 2: V jiné míse připravíme zálivku. Sůl, pepř, cukr promícháme, přidáme ocet, majonézu, zakysanou smetanu a malinko mléka, dobře promícháme a přidáme k zelenině.
Krok 3: Salátek promícháme a necháme v lednici nejméně 2 hodinky odpočinout.
Zveřejněno 7. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LpLp
Moje poznámka
Salátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LpLp
Nejnovější recepty
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 19 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 22 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno 18. 5. 2025 11:05
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno 18. 5. 2025 10:56
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí polévka
Kajkajak před 27 minutami
Koblížky jednotlamky (mini koblihy)
kucharka1 před 59 minutami
Dančí guláš s knedlíkem
jarekpavlica před 1 hodinou
Anglické palačinky
TerkaKorduliakova před 1 hodinou
Sýrovo-bylinkové tyčky se smetanovým dipem
TAkova před 3 hodinami
Štrúdlíci ze zakysané smetany
Ivcatkoo před 3 hodinami
Čočka na kyselo
p.o.ndrousek před 4 hodinami
Babiččin voňavý kmínový chléb
Wanilor před 6 hodinami
Hovězí na červeném víně
horackovapetra před 7 hodinami
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 15 hodinami
Tématické fráze:
salatek,
salatky,
lehký jarní salátek,
salátek recept¨,
salátek recepty.cz
Suroviny:
cibulka jarní,
zelí hlávkové,
mrkev,
majonéza,
smetana zakysaná,
cukr krystal,
ocet,
mléko,
sůl,
pepř
Komentáře (3)