Palačinky s "šimlovou" náplní a teplé švestky se skořicí
Znáte šimlovou náplň? Tvoří ji směs tvarohu a máku. Zkuste touto nevšední náplní naplnit jemné palačinky a vše doplnit skořicí vonícími švestkami. Vznikne tím moučník, který si oblíbí celá vaše rodina a ke kterému se budete rádi vracet!
Suroviny pro 6 kusů
6kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 601 kJ / 2 056 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,28 g |
Tuky | 73,42 g |
Vláknina | 24,55 g |
Cholesterol | 336 mg |
Sodík | 356 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 247,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Palačinky s "šimlovou" náplní a teplé švestky se skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A3BB
Moje poznámka
Palačinky s "šimlovou" náplní a teplé švestky se skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A3BB
Nejnovější recepty
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 10 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 10 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 1 hodinou
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 1 hodinou
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 3 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 3 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 3 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 3 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 3 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 4 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 5 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 5 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
vejce,
kypřící prášek do pečiva,
sůl,
cukr moučkový,
olej,
tvaroh,
mák,
mléko,
kůra citronová,
cukr moučkový,
švestky,
máslo,
cukr přírodní,
skořice mletá,
máta
Komentáře (27)